Playlist Maart 2020

Screen Shot 03-31-20 at 02.09 PM

 

 

De eerste 3 maanden van 2020 zijn al weer voorbij, we zijn over gegaan op de zomertijd en sluipen richting het voorjaar. Het jaar is een beetje vreemd begonnen. In China werd voor het eerste begin januari melding gemaakt van een nieuw virus. Het zogenaamde Corona virus, wel inmiddels heeft dat virus de hele wereld in zijn greep en ook in Nederland zijn we de laatste maand volledig in de ban van Corona.

Voor mij een positieve wending is het feit dat ik weer meer zin heb in het bloggen, dat heb ik de afgelopen maanden weer opgepakt en dat heeft weer een lekkere playlist voor de maand maart opgeleverd, tenminste ik vind het een lijst met lekkere muziek. Ongetwijfeld denken veel mensen daar weer heel anders over, maar ik ga de lijst zeker nog een paar keer beluisteren, daarbij terug denkend aan de blogjes die het heeft opgeleverd.

Het valt me op dat er veel van George Harrison in staat, al is de aanleiding van het laatste nummer The Answer’s At The End een heel verdrietige, maar ook dat soort dingen hoort bij het leven. Dat leven en het verloop er van hebben we nu eenmaal niet altijd helemaal in de hand.  

Dat sommige mensen er ook een aardige puinhoop van weten te maken hebben we ook allemaal kunnen mee maken.  het beste wat ik ooit had

Ik denk dan bijvoorbeeld aan Marco Borsato die het beste wat hij ooit had blijknaar toch niet genoeg vond. Hij zocht zijn geluk bij tal van andere vrouwen…. Deze week werd ook bekend gemaakt dat de partijleider van DENK, meneer Kuzu ook iets soortgelijks op zijn geweten heeft. Daaruit blijkt maar weer dat mensen vaak toch meer op elkaar lijken dan op het eerste gezicht lijkt.

Ik heb ook een paar blogjes geschreven in verband met de paniek rond het corona virus.Isolation

Die paniek is nog niet helemaal voorbij, want het lijkt er op dat we dat nog lang net onder controle hebben en er nog veel mensen het slachtoffer van zullen worden helaas.

Ik hoop eerlijk gezegd dat we een lekker voorjaar krijgen waar we weer als vanouds van mogen gaan genieten en dat het jaar 2020 dan alsnog een mooi jaar mag gaan worden!

Het belangrijkste is dat we om elkaar blijven geven en dat we van elkaar blijven houden ook als het even niet allemaal mee zit…….

I Live For You

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s